Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Mondial 100 SFC Automatic X model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken...
Merhaba, Mondial 100 SFC Automatic X model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmekte zorlanıyorum ve sık...
Merhaba arkadaşlar, yeni Mondial 100 SFC Automatic X modelimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sık...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 SFC Automatic X motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte sıkışıkken vitesler arasında...
Merhaba, Mondial 100 SFC Automatic X model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle düşük hızlarda vites değiştirmekte zorlanıyorum ve vitesler...
Merhaba, bu tür bir vites geçiş sorunu genellikle debriyaj ayarlarından kaynaklanabilir. İlk olarak debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun kontrol edilmesi gerekebilir. Umarım sorununuzu çözebilmenize yardımcı olur.
Merhaba, bu tür sorunlar genellikle vites ayarı veya yağ seviyesi ile ilgili olabilir. İlk olarak bu konuları kontrol ettirmenizi öneririm.