Merhaba, KTM 250 Adventure motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçiş yapamıyorum ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 1190 Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, son zamanlarda KTM 1090 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken ve düşürürken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 640 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişlerde takılma...
Vites geçiş problemi yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz.
1050 Adventure’da yaşadığınız vites geçiş problemi için öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer debriyaj sorunu yoksa, vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Son çare olarak, vites mekanizmasında herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol ettirmenizde fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.
Merhaba, vites geçiş sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Eğer sorun devam ederse vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmekte fayda var. Son olarak, debriyaj kablosunun esnemesi veya yıpranması da bu tür sorunlara neden olabilir, bu yüzden onu da kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Umarım sorununu çözebilirsin, iyi sürüşler!