Merhaba, motosikletimde Mondial 135 UAG modelinde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde normalde olması gereken tepkiyi alamıyorum...
Merhaba, Motosikletimdeki Mondial 125 MG Deluxe modelinde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde kolu geri bıraktığımda motorun...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu, normalde sorunsuz bir şekilde çalışırken...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 KT model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu normalde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MT model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açıp kaparken sıkıntı yaşıyorum, kolu istediğim...
Merhaba, 150 HS model Mondial motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde, motorun tepki vermesi gecikiyor ve...
Merhaba, motosikletimdeki Mondial 150 MR modelinde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu, normalde döndüğünde motorun hızını artırmam gerektiğinde...
125 KT’nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun sebebi genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir mekanizma olabilir. Öncelikle gaz kolu ve bağlantı noktalarını temizleyerek kontrol etmeniz faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir tamirciye danışmanızı öneririm.