125 Ressivonun sağ yan aynası bir süredir sorun çıkartıyor. Ayna bazen istemsizce kapanıp açılıyor ve sürüş sırasında beni rahatsız ediyor. Aynanın sabit kalması gereken durumlarda bile hareket etmesi, arka trafikteki araçları görmemi zorlaştırıyor. Bu durum özellikle şehir içi trafiğinde dikkat dağıtıcı olabiliyor. Aynanın bu şekilde sürekli oynaması güvenlik açısından da endişe verici bir durum oluşturuyor. Yaşanan bu sorun nedeniyle sık sık durup aynayı tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. Sorunun kaynağını bulup çözüm bulmak için yardımınızı bekliyorum.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
125 Ressivonun yan aynasının sık sık problemler çıkarması can sıkıcı olabilir. Bu durumda öncelikle aynanın bağlantı noktalarını kontrol etmek ve gerekirse sıkılaştırmak faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, yetkili servise danışmanızda fayda var.
125 Ressivo’nun yan aynasının düzgün çalışması için aynayı sıkıca yerine sabitlemeyi deneyebilirsiniz.
Arabanın yan aynası sorununa baktınız mı? Eğer hala garanti kapsamındaysa yetkili servise başvurabilirsiniz.