125 Strada'mın vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişler zor oluyor ve sarsıntı hissediyorum. Aynı zamanda bazen vitesler arasında atlayarak geçiş yapıyor ve istikrarsız bir sürüş deneyimi yaşıyorum. Bu durum özellikle şehir içinde ve trafikte can sıkıcı bir hal alıyor. Sorunun kaynağını anlamak ve çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?
125 Strada Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Yardım Edin.
19 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
Iskender.kocoglu90
Yorumlar
Z
zafer.kizil21
11.02.2025 03:46
125 Strada'nın vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir motosiklet servisine başvurmanızda fayda var.
Y
yunus.erdem98
11.02.2025 04:34
125 Strada'nızın vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, şanzıman yağı seviyesini kontrol edip gerekirse değişim yapmanızda fayda var. Son çare olarak, vites mekanizmasında bir sorun olabileceği için bir motosiklet servisine danışmanızı tavsiye ederim. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.