C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

125 Superboy i Gaz Kolu Sorunu

12 görüntülenme 20.11.2025 20:30 zeynep.erbay90
125 Superboy i motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motora yeterince güç gelmiyor ve gaz kolu sanki sıkışıyor gibi hissediyorum. Sorun genellikle hızlanırken ortaya çıkıyor ve sürüş keyfimi oldukça etkiliyor. Bu konuda daha önce benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

K
kenan.Ilteris83
24.02.2025 01:13

Gaz kolunda sorun yaşıyorsanız öncelikle kabloları kontrol edebilirsiniz, eğer kablo bağlantıları sağlam ise gaz kelebeğinde bir problem olabilir, bu durumda kelebeği temizlemeyi veya değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

T
tunahan.beydogan90
24.02.2025 01:45

125 Superboy i'nin gaz kolu sorunuyla karşılaşan birçok kişi olmuş. Bu tür durumlarda genellikle gaz kolu mekanizmasının temizlenmesi ve yağlanması işe yarayabiliyor. Eğer bu işlem sorunu çözmezse, profesyonel bir motosiklet servisine danışmak en doğru adım olacaktır.

K
koral.evren62
24.02.2025 02:07

125 Superboy i'nin gaz kolu sorunuyla ilgili olarak öncelikle gaz kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Eğer gaz kablosunda bir sorun yoksa, karbüratörün temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir. Son olarak, bir uzmana danışarak detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.