C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

125 UAGnin Şanzıman Sorunu

20 görüntülenme 20.11.2025 20:30 asuman.buyukkaya84
125 UAG model motosikletimde şanzımanla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Vites değiştirirken gıcırtı ve zorlanma hissediyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişleri çok zor oluyor. Bu durum sürüş keyfimi oldukça etkiliyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunu çözmek için servise götürmeyi düşünüyorum, ancak bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı acaba? Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini merak ediyorum.

Yorumlar

T
tolgahan.guzel89
02.02.2025 11:21

125 UAG'nin şanzıman sorunuyla ilgili olarak, uzman bir tamirciye danışarak sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini öğrenebilirsin.

E
ersin.Isler69
02.02.2025 12:51

125 UAG'nin şanzıman sorunuyla ilgili olarak uzman bir tamirciye danışmanız en iyi çözüm olabilir.

T
tarcan.sertkaya28
03.02.2025 00:07

125 UAG'nin şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle yetkili servise danışmanızı öneririm. Sorunun kaynağını doğru tespit edebilmeleri için detaylı bir inceleme yapabilirler. Ayrıca, şanzıman yağı seviyesini düzenli olarak kontrol etmeniz ve gerekirse değiştirmeniz de sorunu çözebilir. Umarım sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.