Alfa Romeo 155 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra yeniden hızlanırken vitesi yükseltirken zorlanıyorum....
Merhaba arkadaşlar, Ares 125 motosikletimde vites geçişleri sırasında bir süredir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites geçişlerinde...
Merhaba, Bisan Atlas 125 motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık giriş yapamıyorum....
Merhaba, Mondial 125 UKT model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve sık sık geçişlerde...
Merhaba arkadaşlar, 2010 model Fiat Punto sahibiyim ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra...
125 UKT’nin vites geçiş sorununu çözmek için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni öneririm.
125 UKT’nin vites geçiş sorunu genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgilidir. Öncelikle debriyajı kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz. Eğer debriyajda bir sorun yoksa, şanzıman yağı seviyesini kontrol etmekte fayda var.