125 UKT şanzımanında yaşadığım sorun beni oldukça endişelendiriyor. Son zamanlarda vites geçişlerinde zorlanma yaşıyorum ve bazen vites atarken gıcırtılar duyuyorum. Motorun performansı da belirgin bir şekilde düşmeye başladı. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ve güvenlik endişeleri oluşturuyor. Ne yapmam gerektiği konusunda biraz kafam karışık. Sorunu çözmek için neler yapabileceğim hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.
125 UKTde Şanzıman Problemi Yaşıyorum, Ne Yapmalıyım?
15 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
vural.bozbey95
Yorumlar
S
suat.kuzey98
05.02.2025 23:05
125 UKT şanzıman probleminiz için öncelikle yetkili servise başvurmanız en doğru adım olacaktır. Profesyonel destek alarak sorunun kaynağını tespit ettirebilir ve gerekli onarımları yaptırabilirsiniz.
I
Ilker.tokuc45
06.02.2025 04:29
125 UKT'nin şanzıman problemi oldukça sık karşılaşılan bir sorun. İlk olarak, yetkili servise başvurarak detaylı bir inceleme yaptırmanız önemli. Eğer garanti kapsamındaysa, gerekli onarımların ücretsiz yapılması gerekmektedir.
A
ahmet.timur21
06.02.2025 11:10
125 UKT'nin şanzıman sorunlarına genellikle debriyaj ayarlarının kontrol edilmesi ve gerekirse yağ seviyesinin kontrol edilmesi önerilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz