C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

135 UAG Motosikletimde Vites Değişim Sorunu yaşıyorum, Yardım.

21 görüntülenme 20.11.2025 20:30 denizhan.Ozen89
Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı geçişte sıkıntı yaşıyorum, vitesin geçmediğini hissediyorum. Aynı zamanda vitesi aşağı alırken de bazen zorlanıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını anlamakta güçlük çekiyorum, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Motosikletin diğer özellikleri gayet iyi ancak vites değişiminde karşılaştığım bu sorun beni oldukça rahatsız ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

F
fahri.Ozcelik74
17.02.2025 10:45

Merhaba, vites değişim sorunu yaşamanızın sebebi muhtemelen debriyaj ayarlarınızda bir sorun olabilir. Öncelikle debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca, vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Bu adımları deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz.

M
muhittin.gunes30
18.02.2025 03:22

Vites değişim sorunu yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz.

E
elif.isin84
18.02.2025 05:04

Vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmeyi unutma, düşük yağ seviyesi vites değişim sorunlarına neden olabilir.