Merhaba arkadaşlar, 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim...
Merhaba arkadaşlar, 1390 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim hızda...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve istemsiz gaz...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1390 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, zaman zaman sıkışıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor gibi...
Merhaba arkadaşlar, geçen gün KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz kilidi sorunu yaşadım. Aniden gazı kapatmama rağmen motorun hala...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsiz bir şekilde...
Eğer 1390 Super Duke R gaz kolu sorunu yaşıyorsanız, öncelikle gaz kablosunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, konusunda uzman bir servise başvurmanızda fayda var.