Merhaba arkadaşlar, 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve istemsiz gaz...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1390 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, zaman zaman sıkışıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor gibi...
Merhaba arkadaşlar, geçen gün KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz kilidi sorunu yaşadım. Aniden gazı kapatmama rağmen motorun hala...
Merhaba arkadaşlar, 1390 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu tam olarak bıraktığımda motorun...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsiz bir şekilde...
1390 Super Duke R’nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun sebebi genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir gaz kablosu olabilir. Gaz kolu sorunları genellikle düşük maliyetli bir tamiratla çözülebilir, ancak uzman bir servise danışmanızda fayda var. Gaz kablosunun temizliği veya değişimi sorununuzu çözebilir. Araç güvenliğiniz için sorunu hemen çözmenizi öneririm.