C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

1390 Super Duke R Gaz Kolu Sorunu

1 görüntülenme 20.11.2025 20:30 emin.timur44
Merhaba, KTM 1390 Super Duke R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çok sert hareket ediyor ve istediğim hassasiyette kontrol sağlayamıyorum. Bu durum özellikle virajlarda ve hızlı düz giderken problem yaratıyor. Sorunu çözmek için neler yapabileceğim konusunda fikir sahibi olmayı çok isterim. Teşekkürler.

Yorumlar

A
ahmet turan.bayrak13
16.02.2025 05:45

Merhaba, gaz kolunda yaşadığınız sorunun, genellikle kirlenme veya aşınma kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle gaz kolunu temizleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışmanızı öneririm. Umarım sorununuzu hızlıca çözebilirsiniz.

A
alkan.saglam18
16.02.2025 09:25

Gaz kolu sorunuyla karşılaşan birçok KTM 1390 Super Duke R sahibi, öncelikle gaz kolu bağlantılarını kontrol etmeli ve gerekirse yağlamalıdır. Eğer sorun devam ederse, konuyu yetkili bir servise danışmak faydalı olabilir.

B
baran.gur87
16.02.2025 09:42

Gaz kolunda sıkıntı yaşıyorsanız öncelikle gaz kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol edin, ardından gaz kelebeği ve bağlantı noktalarını temizleyerek sorunu çözmeye çalışın.