Merhaba, Falcon Attack 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çekildiğinde motosiklet gaz almıyor gibi davranıyor. Motor çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, KTM 450 SXF motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim gibi çalışmıyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial 150 KT motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu bir anda sıkışıp kaldı ve artık normal...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150 T8-H Joker motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıp kalmaya...
Merhaba arkadaşlar, CFmoto 150NK motosikletimde bir süredir gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve istediğim hızda...
Merhaba arkadaşlar, Voge 300 R motosikletimin gaz kolu son zamanlarda sık sık arıza vermeye başladı. Gaz kolu, zaman zaman tutuklaşıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve...
Merhaba, Mondial 125 UAG motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu normalde sorunsuz çalışırken son zamanlarda sık sık takılıp...
Merhaba arkadaşlar, Ares 125 motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, bazen takılıyor ve istediğim hızda seyir etmemi engelliyor....
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık sıkışıyor ve düzgün...
Merhaba arkadaşlar, Benelli 125-S motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor ve istediğim şekilde kullanamıyorum....
Merhaba, Mondial 100 MG Sport motosikletimin gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, zaman zaman takılıp kalıyor ve istediğim...
Merhaba arkadaşlar, CFmoto 400NK motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim hızda seyir etmemi...
Merhaba arkadaşlar, 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim...
Merhaba, KTM 690 SMC R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu kullanırken düzgün bir şekilde tepki vermiyor ve...
Merhaba, KTM 250 EXC TPI motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen tutuklaşıyor ve istediğim şekilde çalışmıyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 V motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim hızda devir yapmakta...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıp kaldığında...
150 KT gaz kolu sorunuyla ilgili olarak öncelikle gaz kablosunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer gaz kablosunda bir sorun yoksa, gaz kolu mekanizmasının yağlanması veya temizlenmesi gerekebilir.