Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 MFM model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde aniden tıkırtı sesi geliyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH Drift motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken sık sık boşa alıyor...
Merhaba, Mondial 125 Ressivo sahibiyim ve vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda geçiş yaparken vitesler sık sık atlıyor...
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda zorlanıyor ve gıcırtılı...
Merhaba, Mondial 100 Superboy İ model motosikletimde i vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yukarı veya aşağı geçirmekte...
Merhaba, Mondial 150 ZNX motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba, Mondial 125 KT motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı çıkarken ve geri vitese alırken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 MR Destro vites sorunu yaşıyorum. Özellikle sağ vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 NT Turkuaz motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Kavrama...
Merhaba, Mondial 150 Gomax’ımın vites değiştirme konusunda sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum ve vites geçişlerinde sertlik hissediyorum....
Merhaba, Mondial 150 Mastin motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste vitesi üçüncü vitese geçirirken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimleri...
Merhaba, Mondial 250 MCT motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte ilerlerken vitesi değiştirmekte zorlanıyorum. Vitesi yükseltirken...
Merhaba, Mondial 150 UT model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçiş yapamıyorum...
Birçok sürücü gibi bende 150 KT vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Bu durum sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor. Belki vites ayarlarını kontrol ettirmen faydalı olabilir.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirmenizde fayda var.
Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirmenizi öneririm. Ayrıca, zincir ve dişlilerin durumunu da gözden geçirmenizde fayda var.