Merhaba, Kymco Agility 16+ 125i adlı motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda bir sıkıntı var gibi görünüyor....
Merhaba, 150 MCX Roadracer motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor gibi hissediyor ve düzgün bir şekilde...
Selam arkadaşlar, Mondial 150 MC motosikletimin gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu, bazen istediğim gibi çalışmıyor ve motosikletin...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility Delivery 125i motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor gibi hissediyor ve istediğim...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu tam gaz...
Merhaba arkadaşlar, Apricot 125 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun gaz almaması gibi bir durumla karşılaşıyorum....
Merhaba, bugün motosikletimde bir sorunla karşılaştım. 100 MG Sport model Mondial motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolunu...
Geçen hafta motosikletimi kullanırken gaz kolunda bir sıkıntı fark ettim. 150 MCX Roadracer’ın gaz kolunda bir gevşeklik var gibi hissediyorum....
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, 125 MG Deluxe model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermemesi ve düzensiz çalışması gibi...
Merhaba, Mondial 125 MC Roadracer motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum özellikle...
Merhaba, Kymco Activ 100 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Özellikle düşük devirlerde gaz...
Merhaba, Mondial 150 MCX Roadracer motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Gaz kolu çevrildiğinde...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 KV motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken zorlanıyorum ve sürekli sıkışıyor gibi hissediyorum....
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor...
150 MC’nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun sebebi genellikle kirlenme veya sıkışma olabilir. İlk olarak gaz kolu ve kablolarını temizleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer bu çözüm işe yaramazsa, bir motosiklet tamircisine danışmanızı öneririm.
150 MC gaz kolunun sorun yaşamasının nedeni genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir mekanizmadır, gaz kolu ve bağlantı noktalarını temizlemeyi deneyebilirsiniz.
150 MC’nin gaz kolunda sorun yaşıyorsanız, öncelikle gaz kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servise başvurmanızda fayda var.