Merhaba, Mondial 125 Aggressive model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı vermiyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial Air Time motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün bir şekilde tepki vermiyor ve motorun...
Merhaba, yeni aldığım Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motor bir türlü istediğim...
Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, kullanırken sık sık kilitleniyor ve istediğim...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermemeye başladı ve motor istediğim performansı sergilemiyor. Sorunun kaynağını anlamak ve...
Merhaba, Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim performansı vermiyor ve güçsüz çalışıyor. Bu durum özellikle...
Merhaba, Mondial 125 Mash motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim hızda gitmiyor ve güçsüz bir performans sergiliyor. Bu...
Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motorun performansında belirgin bir düşüş...
Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme esnasında motor istediğim hızda gitmiyor ve performans düşüşü yaşıyorum. Bu...
Merhaba, Mondial 125 MH Drift motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu yaptığım hareketlere rağmen motorun devri yükselmiyor...
Merhaba, Mondial 150 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklediğim hız ve gücü alamıyorum. Motorun performansı oldukça düşük ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 MR Destro motosikletimde son zamanlarda gaz yetersizliği sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde motor istediğim performansı vermiyor...
Merhaba, Mondial 100 SFC Automatic X model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Motosiklet...
Merhaba, Mondial 125 Vulture i model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve motor istediğim performansı...
Merhaba, Mondial 150 RF model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun devri...
Merhaba, motosikletimdeki Mondial 150 Mash modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması gecikmeli oluyor ve...
Merhaba, Mondial 125 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motor bir türlü hızlanmıyor ve istediğim performansı...
Merhaba, Mondial 125 UAG model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve performans düşüşü yaşıyorum. Bu...
Motosikletinizin gaz vermemesi sorunu genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir. Karbüratörü temizletip filtresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse mutlaka bir uzmana göstermenizde fayda var. Güvenli sürüşler dilerim!
Muhtemelen karbüratörde ya da yakıt hattında bir sorun var. Karbüratörü temizletip yakıt hattını kontrol ettirmen en iyisi olabilir. Ayrıca hava filtresini de kontrol etmeyi unutma, temiz olması performansı olumlu etkiler. Umarım sorununu çözebilirsin, iyi şanslar!
Araç gaz vermiyorsa, hava filtresini kontrol etmeyi unutma, kirli olabilir.