150 Sentorun şanzımanında yaşadığım sorun beni oldukça endişelendiriyor. Özellikle vites geçişlerinde aniden oluşan gürültü ve titreme sorunu beni rahatsız ediyor. Bu durum sürüş keyfimi oldukça olumsuz etkiliyor ve güvenlik konusunda da endişelerim var. Sorunu çözmek için ne gibi adımlar atmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan birileri varsa paylaşımlarını bekliyorum.
150 Sentorun Şanzıman Sorunu - Nasıl Çözebilirim?
2 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
emin.timur72
Yorumlar
B
baris.karahan19
15.02.2025 20:40
150 Sentorun şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle uzman bir servise başvurmanı öneririm. Profesyonel bir inceleme sonrasında sorunun kaynağı tespit edilip doğru bir şekilde onarımı yapılabilir.
A
anil.sertkaya32
16.02.2025 00:01
150 Sentorun şanzıman sorunuyla ilgili öncelikle bir uzmana danışmanız önemli. Genellikle şanzıman sorunları düzenli bakım ile önlenebilir, bu yüzden periyodik kontrolleri aksatmamak önemli. Ayrıca, orijinal yedek parça kullanımı da sorunun çözümünde etkili olabilir.
C
Cagatay.beydogan79
16.02.2025 00:12
150 Sentor'un şanzıman sorununu çözmek için öncelikle yetkili servise danışmanı ve şanzıman yağı seviyesini kontrol ettirmeni öneririm.