Aracımın arka süspansiyonunda son zamanlarda ciddi bir sorun yaşamaya başladım. Özellikle yol bozukluklarında ve virajlarda garip sesler gelmeye başladı. Aracın arkasından gelen bu sesler zamanla daha da artmaya başladı ve sürüş konforumu olumsuz etkilemeye başladı. Sorunu çözmek için servise gitmeyi düşünüyorum ancak tam olarak neyin sorun olduğunu anlayamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
2005 Cadillac DeVille Arka Süspansiyon Sorunu
16 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
demir.koksal27
Yorumlar
M
miran.Cakir68
28.02.2025 02:41
Arka süspansiyon sorununun sık karşılaşılan bir durum olduğunu biliyoruz. Uzman bir tamirciye göstererek, süspansiyonun kontrol edilmesini ve gerekli parçaların değiştirilmesini tavsiye ederim.
Y
yalcin.elmas27
28.02.2025 07:11
Arka süspansiyon sorunu genellikle hava süspansiyon sisteminde oluyor, bu yüzden sistemi kontrol ettirmenizde fayda var.
E
ertugrul.isik38
28.02.2025 17:46
Arka süspansiyon sorunu genellikle yaşlanan yaylar veya amortisörlerden kaynaklanabilir. Öncelikle aracınızın süspansiyon sistemindeki parçaları kontrol ettirmenizi öneririm. Eğer yaylar veya amortisörlerde sorun varsa, değiştirilmesi gerekebilir. Bu sayede aracınızın süspansiyon performansını tekrar düzeltebilirsiniz.