C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

2005 Cadillac Seville Direksiyon Sorunu

15 görüntülenme 20.11.2025 20:30 erkan.Sahinoglu60
Aracım olan 2005 model Cadillac Seville'de son zamanlarda direksiyonla ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyon bazen aniden sertleşiyor ve zor dönüşler yapmamı gerektiriyor. Özellikle düz yolda seyir halindeyken bu sorunla karşılaşıyorum. Bu durum sürüş güvenliğimi olumsuz etkiliyor ve oldukça rahatsız edici bir hal alıyor. Bu konuda daha önce benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

A
adem.Ozkan72
12.02.2025 01:21

Direksiyon sorununuzun kaynağı genellikle direksiyon hidroliği seviyesinin düşük olması olabilir. Öncelikle hidrolik sıvı seviyesini kontrol ettirerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse uzman bir servisten destek almanız önemli olacaktır.

İsmail Bekar
12.02.2025 01:42

Direksiyon sorununun neden kaynaklandığını anlamak için öncelikle direksiyon sisteminin kontrol edilmesi gerekebilir. Uzman bir servise danışarak sorunun çözümü için doğru adımları atabilirsiniz.

M
Muhammet Kurt
12.02.2025 13:39

Direksiyon sorununuzun sebebi direksiyon pompasında olabilir, öncelikle bunun kontrol edilmesi önemlidir. Ayrıca direksiyon hidrolik sıvısının seviyesini düzenli olarak kontrol etmenizde fayda var. Eğer sorun devam ederse uzman bir servisten yardım almanız en doğrusu olacaktır.