C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

2010 Audi TTS Direksiyon Problemi

18 görüntülenme 20.11.2025 20:30 alphan.esen15
Merhaba, 2010 model Audi TTS kullanıyorum ve son zamanlarda direksiyonunda bir problemle karşılaştım. Direksiyon bazen aniden sertleşiyor ve zor dönüyor. Bu durum özellikle viraj alırken veya park halindeyken belirgin bir şekilde hissediliyor. Sorunun ne kaynaklandığını anlamak için servise gitmeyi düşünüyorum. Umarım bu problemle ilgili çözüm bulabilirim. Yaşadığım bu sorun yüzünden oldukça endişeliyim ve aracımın güvenliği konusunda kaygı duyuyorum.

Yorumlar

K
korhan.oymak21
13.02.2025 09:49

Direksiyon probleminin kaynağını öğrenmek için Audi yetkili servisine gidip detaylı bir kontrol yaptırmanı öneririm. Profesyonel bir değerlendirme ile sorunun çözümüne daha kolay ulaşabilirsin.

R
ramazan.gungor26
14.02.2025 03:19

Direksiyon problemi genellikle direksiyon pompası veya direksiyon kutusu gibi parçalardan kaynaklanabilir. Öncelikle bir uzmana göstermenizde fayda var, çünkü bu tür sorunlar ciddi olabilir ve güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Uzmanın yapacağı detaylı bir kontrol ile sorunun kökenine inilebilir ve uygun çözüm önerileri sunulabilir.

C
Caglar.yazici50
14.02.2025 05:04

Direksiyon problemi genellikle direksiyon pompası veya direksiyon kutusundan kaynaklanabilir. Yetkili servise giderek direksiyon sisteminde detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm.