Aracımın hava süspansiyonuyla ilgili büyük bir sorun yaşıyorum. 2010 model Citroen C6'da sürekli olarak aracın sol tarafında düşüş yaşıyorum ve araç dengesiz hale geliyor. Özellikle hızlı sürüşlerde ve virajlarda bu sorun daha belirgin hale geliyor. Süspansiyonun sık sık havasını kontrol etmeme rağmen sorun devam ediyor. Bu durum sürüş güvenliğimi de olumsuz etkiliyor. Sorunu çözmek için neler yapabileceğim konusunda yardım almak istiyorum.
2010 Citroen C6 Aracımın Hava Süspansiyonu Sorunu
14 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
serkan.aslan55
Yorumlar
E
efe.aslaner72
24.02.2025 04:47
Aracınızın hava süspansiyon sorununu kontrol etmek için öncelikle süspansiyon sistemindeki hava basıncını kontrol edebilirsiniz. Ardından süspansiyon bileşenlerini gözden geçirerek herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu kontrolleri yapmanıza rağmen sorun devam ederse, bir uzmana danışmanız faydalı olacaktır.
S
selami.gokturk88
24.02.2025 14:55
Aracınızın hava süspansiyonunda sorun yaşıyorsanız öncelikle aracınızın şasesini kontrol ettirmenizi öneririm. Eğer bir hava sızıntısı varsa, sızıntının tamir edilmesi gerekebilir.
V
vural.Celik99
25.02.2025 03:14
Aracınızın hava süspansiyonunda yaşadığınız sorunun kontrol edilmesi ve gerekli bakımların yapılması için uzman bir tamirciye danışmanız önemlidir.