Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıldığında gaza tepki alamıyorum...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık sıkışıyor ve düzgün...
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsiz bir...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve sert...
Merhaba arkadaşlar, 300 EXC Six Days TPI motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, kullanırken ani tepkiler veriyor ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıp...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve sert...
Merhaba, gaz kolumda bir sorun yaşıyorum. Kolumu açtığımda gazın gecikmeli ve düzensiz geldiğini fark ettim. Motorun performansını etkiliyor ve sürüş...
Merhaba, motosikletim KTM 250 EXC-F Six Days modelinde gaz tutuşu ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle düşük devirlerde gaza yüklenirken...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsizce sıkışıyor ve kilitleniyor....
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde normalde olması gereken hızda ilerlemiyor ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde bir süredir gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu çok...
Merhaba arkadaşlar, 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor...
Merhaba, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde bir direnç hissediyorum ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, gaz verirken ara sıra...
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda bir direnç hissediyorum...
Bu tür gaz kolu sorunları genellikle mekanik bir aksaklıktan kaynaklanır. İlk olarak gaz kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Eğer kabloyla ilgili bir sorun yoksa, gaz kelebeği mekanizmasında bir sorun olabilir, bu durumda bir uzmana danışman faydalı olabilir.