C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

718 Caymanın Motor Performansı Hakkında Sorunlar

17 görüntülenme 20.11.2025 20:30 alp.gokturk19
Merhaba, 2019 model Porsche 718 Cayman aracımın motor performansı ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde aniden güç kaybı yaşıyor ve performansta belirgin bir düşüş hissediyorum. Bu durum özellikle hızlanma esnasında çok belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Araçta herhangi bir mekanik sorun olmadığını belirten servis yetkilileriyle defalarca iletişime geçtim ancak sorun hala devam ediyor. Bu durum sürüş keyfimi ciddi şekilde etkiliyor ve çözüm bulamadım. Bu konuda benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

B
baha.kizil74
22.02.2025 21:41

718 Cayman'ın motor performansıyla ilgili yaşadığınız sorunlar için öncelikle aracınızın periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırmayı unutmamanız önemli. Ayrıca, yüksek performanslı motorlar için uygun yakıt ve yağ seçimine dikkat etmeniz gerekebilir.

S
serhat.durmus23
23.02.2025 04:19

718 Cayman'ın motor performansıyla ilgili yaşadığınız sorunun nedenini bir Porsche servisine göstererek kontrol ettirmenizi öneririm. Uzmanların detaylı incelemesi sorunun çözümü için en doğru adım olacaktır.

B
barkan.dogru19
23.02.2025 12:26

718 Cayman'ın motor performansıyla ilgili yaşadığınız sorunları anlıyorum. Bu tür durumlarda öncelikle aracınızı yetkili bir Porsche servisine götürmenizi öneririm. Uzmanlar en uygun çözümü bulmanıza yardımcı olacaktır. Araç performansınızın tekrar istediğiniz seviyeye ulaşmasını sağlamak için profesyonel destek almanız önemli.