Merhaba, Kymco Agility City 200i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olduğunda motorun gaz almaması nedeniyle ilerleyemiyorum. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz vermemize rağmen motor bir...
Merhaba arkadaşlar, Kymco AK 550 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermeme sorunu yaşıyorum ve bu da beni oldukça zor durumda...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu tam gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba, Kymco Activ 100 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verince motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor. Sorun genellikle...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility City 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motosikletimin hızlanmaması ve gaz vermeyi...
Merhaba, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza...
Merhaba, Kymco Aktiv 110 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosiklet bir türlü hızlanmıyor, sanki gaz almıyormuş gibi...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 150 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu normal şekilde...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility City 200i motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz kolunu çevirdiğimde motor istediğim hızda ilerlemiyor ve güçsüz bir...
Merhaba, Kymco Aktiv 110 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açıkken motorun devri yükselmiyor...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motorun gücünde...
Motosikletinizin gaz vermeme sorunu genellikle yakıt sistemi veya hava filtresi ile ilgili olabilir. Yakıt hattını kontrol edip, hava filtresini temizlemenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse profesyonel bir tamirciye danışmanız faydalı olabilir.
Benzin filtresini kontrol etmeni öneririm, tıkanmış olabilir. Eğer sorun devam ederse profesyonel bir tamirciye göstermende fayda var.