Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motor normalden daha zor çalışıyor...
Merhaba, Kanuni Bora 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor istediğim hız ve güce ulaşmıyor, sanki yeterince güç gelmiyormuş...
Merhaba, Mobylette Bionik 51 adlı motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motor hızlanmıyor ve güç...
Merhaba, Arora AR 180-16 C motosikletimde bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, AS 100-8 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açmama rağmen motorun tepki...
Merhaba, Arora AR 100-7 Special Alfa motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermeye çalıştığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve istediğim performansı...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu çevrildiğinde motorun...
Merhaba, AR 170-20 Elegant model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken bir türlü istediğim hızı alamıyorum. Motorun devri...
Merhaba, Kymco Agility 16+ 125i adlı motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda bir sıkıntı var gibi görünüyor....
Merhaba, RKS Arome 125 motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda hiçbir tepki...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, Mondial 125 Aggressive model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı vermiyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial 125 RT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve gücü alamıyorum, motosikletim çok yavaş ilerliyor. Bu...
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor istediğim performansı göstermiyor ve güçsüz bir şekilde ilerliyor....
Merhaba, KTM 150 SX motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motorun devri artmıyor ve hareket...
Merhaba, Benelli 125-S motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun devri artmıyor ve motosiklet hareket etmiyor. Motor çalışıyor ancak...
Merhaba, Mondial 150 RR motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir türlü istediğim hıza ulaşamıyorum. Gaz kolu açık...
Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir süre sonra sertleşiyor ve...
Motosikletinizin gaz vermeme sorununun nedeni genellikle hava filtresinin tıkanması olabilir. Hava filtresini kontrol ederek temizleyip tekrar deneyebilirsiniz.
Araç kılavuzunu kontrol etmeyi unutmayın, gaz vermeme sorunu genellikle basit bir ayar veya bakım gerektirir. Uzman bir servise danışarak sorunun kaynağını hızlıca tespit edebilirsiniz.
Ak 550 motosikletinizin gaz vermeme sorununun nedeni genellikle hava filtresi veya yakıt hattı tıkanıklığı olabilir. Bu parçaları kontrol ettirerek sorunu çözebilirsiniz.