Merhaba arkadaşlar, Yuki Attact 100 motosikletimde son zamanlarda vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, 2012 Cadillac Seville model aracımda son zamanlarda vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değişimlerinde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, motosikletimde son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba arkadaşlar, Audi 200 Serisi aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda ya da durduğumda vitesi boşa alırken...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-8 Klasik Çelik model motosikletimde son zamanlarda vites sorunu yaşıyorum. Özellikle vitesi yükseltirken zorlanıyor ve bazen...
Merhaba arkadaşlar, Ares 125 motosikletimde vites geçişleri sırasında bir süredir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra tekrar hızlanırken vites geçişlerinde...
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1090 Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, 1994 model Mitsubishi 3000GT sahibiyim ve son zamanlarda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda,...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1190 Adventure motosikletimde son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir...
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda yeni Mondial 150 RN modelinde bir vites geçiş sorunuyla karşılaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçiş...
Merhaba arkadaşlar, 1090 Adventure’ımla son zamanlarda yaşadığım bir vites geçiş sorunundan bahsetmek istiyorum. Özellikle 3. vitesten 4. vitese geçerken sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke GT motosikletimde son zamanlarda vites geçiş sorunları yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken veya...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1090 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken ve indirirken...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke GT motosikletimde son zamanlarda vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 185-18 model motosikletimde son zamanlarda vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken zorlanıyorum ve...
Merhaba arkadaşlar, Honda ADV 350 motosikletimde son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken veya düşürürken...
Merhaba arkadaşlar, Yuki Adventure 150 motosikletimde son zamanlarda vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 3. viteste yukarı veya aşağı geçişlerde sıkıntı...
Vites geçiş sorununu çözmek için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun genel bir bakımını yaptırman faydalı olabilir.
Vites geçiş sorununu çözmek için debriyaj ayarlarını kontrol ettirmeni öneririm.