Merhaba, Alfa Romeo Giulia kullanıyorum ve vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değişimlerinde sarsıntılar oluyor ve vitesler geçiş...
Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio sahibiyim ve son zamanlarda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde ve hızlanırken vites...
Aracım Alfa Romeo 145’te vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste diğer vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi boşa alıp tekrar...
Alfa Romeo 155 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra yeniden hızlanırken vitesi yükseltirken zorlanıyorum....
Merhaba, Alfa Romeo Tonale’ın vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda, vites değişimlerinde sarsıntılar oluyor ve vites geçişleri pürüzsüz değil....
Alfa Romeo Tonale modelimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler ve titremeler hissediyorum. Bu durum sürüş konforumu...
Alfa Romeo Brera sahipleri arasında güç aktarımı sorunları yaşayanlar var mı? Arabamda son zamanlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve titremeler yaşıyorum....
Aracım Alfa Romeo 159’un vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste sık sık vites geçişlerinde zorlanıyorum ve gıcırtı sesleri...
Merhaba, Alfa Romeo Tonale sahibiyim ve vites sorunu yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişlerinde zorlanıyorum ve zaman zaman viteslerde...
Merhaba, Alfa Romeo Brera sahibiyim ve vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle vitesi boşa alırken veya vites değiştirirken zorlanıyorum. Gün geçtikçe...
Alfa Romeo 147 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken vites değiştirmem gerektiğinde vitesin geçiş...
Aracım Alfa Romeo 4C’de vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sertlik ve gecikmeler yaşıyorum. Bu...
Alfa Romeo 147 model aracımda son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde...
Aracım Alfa Romeo Giulia’nın vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle hızlanırken veya yavaşlarken vites değiştirirken aniden sarsıntılar oluyor. Bu durum sürüş...
Merhaba, Alfa Romeo 155 model aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp durduktan sonra yeniden hızlanırken vites değiştirmekte zorlanıyorum. Vites...
Alfa Romeo Brera’mda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda geçişler zor oluyor ve sarsıntı hissediyorum. Özellikle...
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’mun vites sorunları yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sertlik ve gecikme yaşıyorum. Bu durum sürüş keyfimi...
Alfa Romeo 155 model aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık zorlanıyorum ve vites...
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirmeniz faydalı olabilir. Ayrıca şanzıman yağı seviyesini ve durumunu da kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse yetkili bir servise danışmanızda fayda var.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, debriyaj ayarlarını kontrol ettirmenizi öneririm.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, şanzıman yağı seviyesini ve durumunu kontrol ettirmenizde fayda var.