C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Apec 125in Şanzıman Problemi

11 görüntülenme 20.11.2025 20:30 baran.baris75
Apec 125 model motosikletimin şanzımanında ciddi bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve takılma gibi sorunlar yaşıyorum. Bu durum sürüş keyfimi oldukça olumsuz etkiliyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Şanzıman yağını kontrol ettim ancak sorun devam ediyor. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorunu yaşamış olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

E
eray.Ilhan51
01.02.2025 01:23

Apec 125'in şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle yağ seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer yağ seviyesi uygunsa, yetkili servisten detaylı bir kontrol yaptırmanız faydalı olabilir.

C
Cihan Karahan
01.02.2025 06:38

Apec 125'in şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle bakımınızı düzenli olarak yaptırdığınızdan emin olmalısınız. Eğer sorun devam ederse, yetkili servis ile iletişime geçerek detaylı bir inceleme yaptırmanızda fayda var. Bazı durumlarda küçük bir ayar veya parça değişimi sorunu çözebilir. Umuyorum sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.

I
Ismail hakki.sozen11
01.02.2025 16:17

Apec 125'in şanzıman sorunuyla ilgili yaşadığın sıkıntıyı anlıyorum. Bu durumda öncelikle yetkili servise giderek detaylı bir kontrol yaptırmanı öneririm. Sorunun kök sebebinin belirlenmesi ve gerekli müdahalenin yapılması en doğru çözüm olacaktır.