C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

AR 100-8 A Egzoz Problemi

18 görüntülenme 20.11.2025 20:30 ediz.sozen33
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-8 A motosikletimde egzozla ilgili bir problem yaşıyorum. Egzozdan çıkan ses son zamanlarda oldukça yüksek ve tiz bir hal aldı. Aynı zamanda egzozdan çıkan duman miktarı da arttı. Bu durum sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor ve çevredeki insanları rahatsız ediyor. Sorunu çözmek için ne yapabileceğimi bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

K
kenan.gur22
10.02.2025 00:26

Egzoz probleminin çözümü için öncelikle egzoz sisteminde olabilecek tıkanıklıkları kontrol etmenizi öneririm. Ardından egzoz borusunun sızdırmazlığını sağlamak için gerekli bakımı yapabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, egzoz sistemindeki parçaların değişimi gerekebilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz

C
cavit.aslaner50
10.02.2025 04:48

Egzoz probleminin çözümü için öncelikle egzoz sisteminde olabilecek tıkanıklıkları kontrol etmenizi öneririm. Ardından egzoz contasının sızdırmadığından emin olmalısınız. Eğer sorun devam ederse egzozun tamir veya değişimini düşünebilirsiniz.

I
Iskender.Ozerk46
10.02.2025 19:34

Egzoz probleminin çözümü için egzoz sistemindeki contaları kontrol etmeyi unutma. Bu sıkıntı genellikle kaçaklardan kaynaklanıyor.