C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Arome 125 Proda Gaz Kelebeği Sorunu

16 görüntülenme 20.11.2025 20:30 riza.dogan80
Arome 125 Pro motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermemesi ve gaza yeterince güç uygulamaması gibi bir durum var. Bu sorun özellikle hızlanma esnasında belirgin hale geliyor. Motorun performansında belirgin bir düşüş olduğunu hissediyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorunu yaşamış olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

A
alp.saygili36
08.02.2025 12:26

Arome 125 Pro'nun gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle kelebeğin temizliğini yapmanız gerekebilir. Eğer sorun devam ederse kelebek contasını kontrol ettirmenizde fayda var. Ayrıca, karbüratör ayarlarını da kontrol ettirerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz.

I
Ilhan.Senkal16
09.02.2025 06:08

Arome 125 Pro'da gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok kullanıcı var. Bu sorunu çözmek için öncelikle gaz kelebeğinin temizlenmesi ve gerekirse ayarlarının yapılması gerekebilir. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servisten destek almanızda fayda var.

A
arif.tuncer22
09.02.2025 10:28

Benzinle kirlenmiş gaz kelebeği sorunu genellikle karbüratör temizliği ile çözülebilir. Uzman bir tamirciye danışarak bu sorunu hızlıca çözebilirsin.