Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir türlü işlemiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06Z 250 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu açık...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Son zamanlarda gaz verirken aniden güç kesintisi yaşıyorum ve motosiklet...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 125-43 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu boşa dönüyor...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150-T motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve sanki hiç yakıt almadan...
Merhaba, motosikletim Arora AR 100-7 Special Alfa, gaz verme sorunu yaşıyor. Son zamanlarda motoru çalıştırdığımda gaza bastığımda beklenen tepkiyi alamıyorum....
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-B motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Başlangıçta ufak bir...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06Z 250 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir sıkıntı var. Motoru çalıştırdığımda gaz...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150-A motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motor istediğim hızda tepki vermiyor, sanki bir...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 50 Cappuccino motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir arıza yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği sorunlu olduğu...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100T-2B İnci motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz verdiğimde motor istediğim hızda gitmiyor ve güçsüz bir...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150-T motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim hızda gitmiyor, sanki gaz vermeme rağmen hala...
Motosikletinizin gaz vermeme sorunu genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanabilir. Öncelikle karbüratörü temizleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışmanızda fayda var.