C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Arora AR 150-T Gaz Vermiyor

19 görüntülenme 20.11.2025 20:30 kemalettin.demirkiran76
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150-T motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu açık olmasına rağmen motosiklet ileri gitmiyor ve güçsüz bir şekilde ilerliyor. Bu durum özellikle yokuş yukarı çıkarken daha belirgin hale geliyor. Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

T
tuba.gunduz94
17.02.2025 20:19

Muhtemelen karbüratörde ya da yakıt hattında bir tıkanıklık olabilir. Öncelikle bu parçaların temizlenmesi gerekebilir. Ayrıca bu sorunun motorun hava filtresinin değiştirilmesiyle çözülebileceğini de unutma. Eğer sorun devam ederse mutlaka bir uzmana danışmanı öneririm.

S
Sevket.durmaz93
18.02.2025 00:58

Arora AR 150-T modelinde gaz vermeme sorunuyla karşılaşanlar için öncelikle yakıt hattını kontrol etmelerini öneririm. Eğer sorun devam ederse, karbüratörün temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir.

C
cemil.turkmenoglu20
18.02.2025 03:19

Aracınızın gaz vermeme sorununun nedeni muhtemelen karbüratör veya yakıt hattında bir tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir, bir uzmana göstermenizi tavsiye ederim.