Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde gaz kelebeği takılma problemi yaşıyorum. Gaz verdiğimde kelebeğin sıkıştığını hissediyor ve motorun hızlanmasında zorluk çekiyorum....
Merhaba, Arora AR 150T-N2 nostalji model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızı düşüyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Arora AR 100-7 Special Alfa motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanmaması ve...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 185-18 motosikletimde modifiye sonrası gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açılırken düzensizlikler oluyor ve motor performansında...
Merhaba, Arora AR 50 Cappuccino motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, motorun hava ve benzin karışımının kontrol...
Merhaba, Arora AR 50-20 Today motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun düzensiz çalıştığını ve...
Merhaba, Arora AR 150 T8-H Joker motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız bir...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalmış gibi...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 185-16 Fırtına motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve motor...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 185-16 model motosikletimde son zamanlarda fırtına gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda kelebek düzgün bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 50-11 Ares motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz...
Merhaba, Arora Alfa 110 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, gaza basıldığında düzgün bir şekilde tepki...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-7 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açtığımda motorun tepki vermesi gecikmeli oluyor...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 50 Cappuccino motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir arıza yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği sorunlu olduğu...
Arora AR 180-16 C modelindeki gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa, gaz kelebeği sensörünü kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz. Son olarak, gerekli ise uzman bir servise danışarak detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var.
Arora AR 180-16 C modelindeki gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm.