Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motor normalden daha zor çalışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir türlü işlemiyor ve...
Merhaba, Arora AR 100-7 Special Alfa motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermeye çalıştığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve istediğim performansı...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06Z 250 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu açık...
Merhaba, Arora AR 100T 2A Special motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun gaz almaması ve hareket etmemesi gibi...
Merhaba, Arora AR 50 Special motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç gelmiyor, motosiklet sanki yeterince yakıt...
Merhaba, Arora AR 180-16 C motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir sıkıntı yaşıyorum. Gaz kolu hareket...
Merhaba, Arora AR 06 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var ve motosiklet hareket etmiyor. Başlangıçta sorun...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Son zamanlarda gaz verirken aniden güç kesintisi yaşıyorum ve motosiklet...
Merhaba, Arora AR 50-10 Toros model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tamamen açık olmasına...
Merhaba, Arora AR 100-19 Elegant motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde...
Merhaba, Arora AR 150-A motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosiklet gaz vermiyor ve bu durum beni oldukça zor durumda bırakıyor. Sorunu...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150-T motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu...
Merhaba, Arora AR 100-7 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu tam gazda bile olsa...
Merhaba, Arora AR 100-8 Klasik Tel motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çekildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor çalışıyor...
Merhaba, Arora AR 50-11 Ares motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motosiklet hiç hızlanmıyor, sanki motor devri düşük gibi. Bu...
Merhaba, Arora AR 100T 2A Special motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çekildiğinde motorun gaz almaması nedeniyle hareket edemiyorum. Motoru...
Arora AR 180-16 C motosikletinizde yaşadığınız gaz vermeme sorunu genellikle karbüratör veya yakıt hattıyla ilgili olabilir. İlk olarak karbüratörü temizleyerek ve ayarlarını kontrol ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse uzman bir servisten yardım almanızda fayda var.
Arora AR 180-16 C’nin gaz vermemesi sorununun sebebi muhtemelen yakıt hattında bir tıkanıklık olabilir. Yakıt hattını kontrol ettirerek sorunu çözebilirsin.