Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-8 Sport motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle hızlanırken ya da yokuş yukarı çıkarken viteslerde sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150T-N2 nostaljik motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor...
Merhaba, Arora AR 125-43 Yebere motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve sık sık tıkırtı...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 200 GY Crossta sık sık vites değişim problemi yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişlerinde zorlanıyorum...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi...
Merhaba, Arora AR 150T-N2 Nostalji model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum ve vites geçişi oldukça...
Arora ARS 200 model motosikletimde vites geçişleri sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve dur-kalk trafiğinde viteslerde sıkışmalar meydana geliyor. Vites...
Arora AR 200 GY Cross motorumda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken büyük bir gecikme ve...
Arora AR 180-19 ARS modelindeki vites geçiş sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Son olarak, vites mekanizmasındaki aşınmaları da göz önünde bulundurarak bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim.
Bu tür vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Bir tamirciye göstererek debriyajı kontrol ettirmeniz ve gerekirse ayarlattırmanız sorunu çözebilir.
Bu sorun genellikle vites kutusundaki aşınma veya yağ seviyesinin düşük olmasından kaynaklanabilir, öncelikle bu detayları kontrol etmenizi öneririm.