Arora AR 185-20 Fırtına Gaz Kolu Arızası – Yardım Edin.

Geçen hafta Arora AR 185-20 Fırtına motosikletimi kullanırken gaz kolu birdenbire sıkıştı ve hareket etmez hale geldi. Gaz veremiyorum ve bu da motosikletimi kullanılamaz hale getiriyor. Sorunu anlamaya çalıştım ancak kendim çözüm bulamadım. Motosikletimi servise götürmeden önce bu konuda tecrübesi olan biri var mı, yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

3 Yorum

1. Arora AR 185-20 modelinde yaşadığınız gaz kolu arızası sorunuyla ilgili öncelikle motosikletinizi yetkili bir servise götürmenizi öneririm. Bu tür teknik detayları uzman kişilere bırakmak en doğrusu olacaktır. Servis tarafından yapılacak kontroller sonucunda sorunun kaynağı tespit edilip uygun bir çözüm bulunacaktır. Sorunun kısa sürede giderilmesi için profesyonel yardım almanız önemlidir.

2. Arora AR 185-20 Fırtına’nın gaz kolunda yaşadığınız arıza için öncelikle gaz kablosunun gevşeyip gevşemediğini kontrol edebilirsiniz. Eğer kabloyla ilgili bir sorun yoksa gaz kelebeğinin temizlenmesi gerekebilir. Ancak problem devam ederse yetkili servise başvurmanızda fayda var. Umarım sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.

Bir yanıt yazın