Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motor normalden daha zor çalışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Kuba Bluebird motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak gaz kolu...
Merhaba, RKS Blazer 50 XR model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim. Ne kadar gaz...
Merhaba, Kuba Blueberry motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz kolu çevrildiğinde motorun devri...
Merhaba, Beverly 250 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermeme sorunuyla karşı karşıyayım ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Motosikletimi çalıştırdığımda...
Merhaba, RKS Blade 350 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, Mobylette Bionik 51 adlı motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motor hızlanmıyor ve güç...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir türlü işlemiyor ve...
Merhaba, Volta Apec 49.4 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz vermiyor. Bu durum özellikle...
Merhaba, Kuba Blueberry motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Motosiklet çalışırken gaz kolu normal...
Merhaba, RKS Bitter 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Motosiklet çalışırken gaza bastığımda motor...
Merhaba arkadaşlar, TVS Apache RTR 200 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde gaz kesilmesi...
Merhaba, Arora AR 100-7 Special Alfa motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz vermeye çalıştığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve istediğim performansı...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu çevrildiğinde motorun...
Merhaba, Beverly 125 motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açmama rağmen beklenen hız ve gücü alamıyorum....
Merhaba, Falcon Attack 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çekildiğinde motosiklet gaz almıyor gibi davranıyor. Motor çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, Kymco Agility City 200i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olduğunda motorun gaz almaması nedeniyle ilerleyemiyorum. Bu durum...
Merhaba, motosikletinizin gaz vermemesinin sebebi karbüratörün tıkanmış olabileceğini düşünebilirsiniz. Karbüratörü temizleyerek sorunu çözebilirsiniz. Umarım bu öneri işinize yarar.