Merhaba arkadaşlar, RKS Blade 350 Pro motosikletimde son zamanlarda bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu açıldığında motora yeterli güç verilmiyor gibi...
Merhaba, RKS Blazer 50 XR model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim. Ne kadar gaz...
Merhaba arkadaşlar, Benelli BN 125 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosiklet çalışırken gaz kelebeği bazen takılıyor gibi hissediyorum...
Merhaba, RKS Blade 350 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, AS 100-8 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açmama rağmen motorun tepki...
Merhaba, Kuba Blueberry motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var gibi görünüyor. Motosiklet çalışırken gaz kolu normal...
Merhaba, RKS Bitter 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Motosiklet çalışırken gaza bastığımda motor...
Merhaba arkadaşlar, RKS Blazer 50 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor....
Merhaba arkadaşlar, TVS Apache RTR 200 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde gaz kesilmesi...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu çevrildiğinde motorun...
Merhaba, Kymco Agility City 200i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olduğunda motorun gaz almaması nedeniyle ilerleyemiyorum. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, RKS 125R motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gazı açtığımda motosiklet bir türlü hızlanmıyor, sanki gaz almıyormuş gibi bir...
Merhaba, RKS Blazer 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda bir problem var ve motosikletimin hızlanması gerektiğinde istenilen tepkiyi...
Merhaba, Aprilia Atlantic 250 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim hızda ilerlemiyor ve güçsüz bir şekilde ilerliyor....
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, Mondial 125 Aggressive model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı vermiyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial 125 RT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve gücü alamıyorum, motosikletim çok yavaş ilerliyor. Bu...
Aracınızın gaz vermeme sorununun nedeni genellikle karbüratör veya yakıt hattındaki tıkanıklardan kaynaklanabilir. Öncelikle bu parçaları kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilir ve gerekli bakımı yaptırabilirsiniz.