Merhaba, RKS Blazer 50 XR model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim. Ne kadar gaz...
Merhaba arkadaşlar, RKS Blazer 50 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor....
Merhaba, Falcon Attack 50 model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Geçen haftadan beri gaz kolu tam gazda bile motora yeterince...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial 125 SFS model motosikletim gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda gaz...
Merhaba, Aprilia Atlantic 250 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor istediğim hızda ilerlemiyor ve güçsüz bir şekilde ilerliyor....
Merhaba, Mondial 125 Aggressive model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun hızlanması gecikiyor ve istediğim performansı vermiyor. Bu durum...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 Duke ABS model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosiklet bir anda hızlanmayı kesiyor ve...
Merhaba, motosikletim Arora AR 125-43 Yebere modeli bir süredir gaz verme sorunu yaşıyor. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motorun...
Merhaba, motosikletim Apachi 4V Cross modelinde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motor hala çalışmıyor ve ilerlemiyor. Bu...
Merhaba, Mondial 100 UKH model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, motosikletim AS 125 T-15 modeli bir Asya markası motosiklet. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sorunlar yaşıyorum. Gaz kolu...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1390 Super Duke R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, zaman zaman sıkışıyor...
Merhaba, Mondial 125 KT model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor beklediğim hızda ilerlemiyor ve performansta belirgin bir düşüş...
Merhaba, Arora AR 50-10 Toros model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tamamen açık olmasına...
Motosikletinizde gaz vermeme sorunu yaşamanın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle karbüratörünüzü kontrol edip temizlemeyi deneyin, bu sıkça karşılaşılan bir sorun olabilir. Ayrıca hava filtresini de kontrol etmekte fayda var, tıkanmış olabilir. Son olarak, bu sorunun elektrik sistemi kaynaklı olabileceğini de unutmayın, bu durumda profesyonel bir servisten yardım almanız gerekebilir.
Motosikletin gaz vermeme sorununun sebebi genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanır, karbüratörü temizletmeyi deneyebilirsin.