Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun isteksizce tepki verdiğini ve...
Kuba Black Cat motosikletimde son zamanlarda bir sorunla karşılaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda ve gazı açtığımda, gaz kesilmesi yaşıyorum. Bu durum özellikle...
Merhaba arkadaşlar, KTM 200 RC motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken zaman zaman takılma ve düzensiz tepkiler...
Merhaba, Mondial 125 UKT model motosikletimde son zamanlarda gaz yememe sorunu yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken ve hızlanırken motorun gazı...
Voge 250 GY motosikletimin gaz kilidi son zamanlarda sık sık sorun çıkarmaya başladı. Gaz kolu çekildiğinde motosikletin gazı kesilmiyor ve...
Merhaba, Zealsun 250 R motosikletimin gaz kolunda son zamanlarda ciddi bir oynama sorunu yaşıyorum. Gazı açarken kolun hareketi normalden fazla...
Merhaba, Mondial 250 MCT model motosikletimde son zamanlarda gaz yememe sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı normal şekilde kullanabiliyorum ancak bir...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu tam gaz...
Merhaba arkadaşlar, Benelli 752 S motosikletimde son zamanlarda gaz kilidinin sorunlu olduğunu fark ettim. Gazı açtığımda kilidin düzgün bir şekilde...
Merhaba, CFmoto 250SR motosikletimin gaz kolunun son zamanlarda sıkışmaya başladığını fark ettim. Gazı açarken çok zorlanıyor ve kolu rahatça kullanamıyorum....
Merhaba arkadaşlar, CFmoto 450MT motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz kelebeği açıldığında motorun isteksiz tepki verdiğini...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motor istediğim tepkiyi vermiyor. Gazı açtığımda motor...
Merhaba arkadaşlar, Zealsun 125 GY motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor...
Merhaba arkadaşlar, Voge 300 Rally motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermesi gecikmeli oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Triumph Bonneville Speed Master motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken zaman zaman direnç hissediyorum ve kolu normalden daha...
Merhaba, KTM 150 SX motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Ayrıca, gaz...
Motosikletinizin gaz vermemesinin sebebi karbüratör tıkanıklığı olabilir. Karbüratörü temizletip filtresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz, bu sorunu çözebilir.
Motosikletinizin gaz vermemesi sorunu genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanabilir. Karbüratörü temizletip hava filtresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.