Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motor normalden daha zor çalışıyor...
Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum fakat motorun devri artmıyor ve ilerlemiyor. Bu...
Merhaba, AS 100-8 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açmama rağmen motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, Agility Delivery 125i motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda sıkıntı yaşıyorum ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125’imde son zamanlarda gaz verme konusunda bir problem yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen hızlanma olmuyor...
125 MH Drift model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Drift sırasında ani gaz verdiğimde motorun tepkisi oldukça yavaş oluyor ve...
Merhaba, Mondial 150 ZC motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda, gaz kolu çevirdiğimde motorun tepki vermediğini...
Arkadaşlar, motosikletimdeki Mondial 150 MC modelinde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi gecikmeli oluyor ve gaz verme...
Merhaba, Mondial 150 KN sahibiyim ve son zamanlarda gaz yokuşlarda güçsüz kaldığını fark ettim. Özellikle dik yokuşlarda hız kesilmesi ve...
Merhaba, Arora AR 100T 2A Special motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun gaz almaması ve hareket etmemesi gibi...
125 MG Classic motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Bu durum hem...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açtığımda motor bir süre sonra gaz almıyor ve...
Merhaba, Mondial 100 NT Turkuaz motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor çalışıyor ancak gazı bıraktığımda hemen stop ediyor. Bu...
125 MX Grumble motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz vermediğimde motorun tepki vermemesi ve...
Merhaba, Arora AR 180-16 C motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verme konusunda bir sıkıntı yaşıyorum. Gaz kolu hareket...
Merhaba, KTM 125 RC motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği istemsizce açılıp kapanıyor ve motorun...
Mondial 150 HS model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, KTM 125 SX motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklediğim hız ve güce ulaşamıyorum. Motorun tepkisi oldukça zayıf ve...
Bu sorun genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir. Karbüratörü temizlemeyi veya ayarlamayı deneyebilirsin. Ayrıca hava filtresini de kontrol etmekte fayda var. Eğer sorun devam ederse bir servise göstermen daha iyi olabilir.
Bu durum genellikle karbüratör veya yakıt hattıyla ilgili olabilir. Öncelikle karbüratörü temizleyerek başlayabilirsiniz. Ayrıca yakıt hattını kontrol ederek tıkanıklık olup olmadığını da gözden geçirmenizde fayda var. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.