Bisan Atlas 125’in motorunda yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Yakın zamanda motosikletimin alt kısmında yağ lekeleri fark ettim ve bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Jawa 125 Sport motosikletimde sürekli bir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra altında yağ lekeleri oluşuyor ve...
Merhaba, 125 MG Sport motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri görüyorum ve...
125 UAG motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra alt kısmında yağ lekeleri fark ettim ve bu...
Aracımın altında yağ lekeleri fark etmeye başladım ve motor kısmında yağ sızıntısı olduğunu düşünüyorum. Özellikle park halindeyken altına baktığımda bu...
Merhaba, Benelli 125-S motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motorun alt kısmında yağ lekeleri belirmeye başladı ve her seferinde...
125 RT Akik model motosikletimde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında yağ lekeleri oluşmaya başladı ve sürekli olarak...
Merhaba arkadaşlar, Salcano Altay 125 motosikletimde bir süredir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluştuğunu...
Merhaba, Mondial 150 KN motosikletimde motor bölgesinde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra yağ damlalarının alt kısmından süzüldüğünü fark...
Jawa 125 Sport motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında ve egzoz borusunun altında yağ lekeleri...
Evet, 125 Duke kullanıcıları arasında yağ sızıntısı sorunuyla karşılaşanlar var gibi görünüyor. Özellikle motorun alt kısmında yağ lekeleri fark eden...
125 SFS motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında yoğun bir yağ sızıntısı var ve bu durum beni...
Merhaba, Mondial 125 ZNU i motosikletimde motorunda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletimin altında yağ lekeleri oluşmaya başladı ve...
Motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımdan yağ damlaları gelmeye başladı. Bu durum sürüş...
Merhaba, AS 150 T 19 A model motosikletimde motorun alt kısmından yağ sızıntısı yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra altında yağ lekeleri...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde sürekli bir yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Özellikle uzun yolculuklarda yağ sızıntısı oldukça...
125 KT motosikletimde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletimi kullandıktan sonra altında yağ lekeleri fark etmeye başladım. Motorun alt...
125 Vulture i motosikletimde motorunda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımdan yağ damlaları geldiğini fark ettim. Özellikle...
Yağ sızıntısı sorununu gidermek için öncelikle motorun alt kısmını detaylı bir şekilde kontrol etmeniz önemli olabilir.