Merhaba, Triumph Bonneville Bobber motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu normalden daha fazla çevirmem gerekiyor ve...
Merhaba, KTM 125 EXC motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motosikletim istediğim hızı sağlayamıyor ve güçsüz bir performans...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor. Bu durum özellikle sabahları...
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor bir türlü istediğim hızda tepki vermiyor. Özellikle yokuş...
Merhaba arkadaşlar, Jawa 250 Classic motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepkisi oldukça zayıf ve düzensiz olmaya...
Merhaba, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve istediğim performansı...
Merhaba, KTM 350 SXF model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motor beklediğim hızda ilerlemiyor ve güç eksikliği yaşıyorum....
Merhaba, Mondial 100 Masti motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve performansı alamıyorum. Motosikletim bir süre sonra hızlanmıyor...
Muhtemelen karbüratörde bir sorun var, temizletmeyi veya ayarlatmayı deneyebilirsin.
AS 125 T’nin gaz vermemesi genellikle yakıt sistemiyle ilgili sorunlardan kaynaklanabilir. İlk olarak yakıt hattını kontrol etmenizi öneririm. Eğer hattında bir tıkanıklık varsa, temizleyerek sorunu çözebilirsiniz. Eğer bu çözüm işe yaramazsa, karbüratörü kontrol ettirmenizde fayda var.
AS 125 T’nin gaz vermeme sorununun nedeni genellikle yakıt sistemiyle ilgili olabilir. Öncelikle yakıt hattını kontrol edip, karbüratörü temizletmenizi öneririm. Bu işlem genellikle sorunu çözecektir.