Bisan Atlas 125’in motorunda yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Yakın zamanda motosikletimin alt kısmında yağ lekeleri fark ettim ve bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Jawa 125 Sport motosikletimde sürekli bir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra altında yağ lekeleri oluşuyor ve...
Aracım olan 1999 model Citroen Saxo’da yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Motorun alt kısmında belirgin bir yağ lekesi görünüyor ve sürekli...
125 UAG motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra alt kısmında yağ lekeleri fark ettim ve bu...
Alfa Romeo 164 sahipleri arasında sıkça karşılaşılan bir sorun olan V6 motorunda yağ sızıntısı problemiyle karşı karşıyayım. Araç altında yağ...
Merhaba, Benelli 125-S motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motorun alt kısmında yağ lekeleri belirmeye başladı ve her seferinde...
Merhaba arkadaşlar, Salcano Altay 125 motosikletimde bir süredir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra alt kısımda yağ lekeleri oluştuğunu...
Merhaba, Mondial 150 KN motosikletimde motor bölgesinde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdıktan sonra yağ damlalarının alt kısmından süzüldüğünü fark...
Jawa 125 Sport motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında ve egzoz borusunun altında yağ lekeleri...
Merhaba, AS 125 T 21 motosikletimde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda motosikletin alt kısmında yağ lekeleri fark etmeye başladım....
125 SFS motosikletimde yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında yoğun bir yağ sızıntısı var ve bu durum beni...
Motosikletimde son zamanlarda yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motoru çalıştırdıktan sonra alt kısımdan yağ damlaları gelmeye başladı. Bu durum sürüş...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde sürekli bir yağ kaçağı sorunu yaşıyorum. Özellikle uzun yolculuklarda yağ sızıntısı oldukça...
Aracımın 1990 model Audi 80 Serisi’nde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında ve ön tarafında belirgin bir yağ...
Alfa Romeo 164’ün V6 motorunda maalesef sıkça karşılaşılan bir sorun olan yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Motorun alt kısmında yağ lekeleri...
Merhaba arkadaşlar, AS 125 T-15 motosikletimde yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Yakın zamanda motosikletimin altında yağ lekeleri fark etmeye başladım. Özellikle...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MCX Roadracer motosikletimde bir süredir yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle motorun alt kısmında ve egzoz borusunun...
Yakın zamanda aldığım Mondial 125 RR motosikletimde yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Motosikletimi kullandıktan sonra altında yağ lekeleri fark ettim ve...
Motorun alt kısmında bulunan conta veya keçelerin değiştirilmesi ya da sıkılması sorunu çözebilir.