C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

AS 150 T 7Bnin Motorunda Yağ Sızıntısı Sorunu

16 görüntülenme 20.11.2025 20:30 humeyra.turac32
Merhaba, AS 150 T 7B motosikletimin motorunda maalesef yağ sızıntısı yaşıyorum. Bu durum özellikle uzun yolculuklarda ve yüksek hızlarda daha belirgin hale geliyor. Yağ sızıntısı nedeniyle motor bloğu ve alt kısımlarında sürekli yağ lekeleri oluşuyor ve bu durum oldukça can sıkıcı. Sorunun kaynağını bulmak ve gidermek için ne yapabileceğim konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

D
derya.aydin83
27.02.2025 08:57

Motorunda yağ sızıntısı sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. Genelde bu tür sorunlar contalardan veya contaların sıkılığının yetersiz olmasından kaynaklanabiliyor. Mutlaka bir uzmana göstermenizi öneririm, çünkü bu tür sorunlar ihmal edilmemeli. Umarım sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.

F
ferdi.orhanli69
27.02.2025 22:41

Yağ sızıntısı genellikle contalardan kaynaklanır, motorunuzu kontrol ettirip contaları değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

E
ender.bostanci96
28.02.2025 00:02

Motorunda yağ sızıntısı olan bir AS 150 T 7B sahibi olarak, öncelikle sızıntının nereden kaynaklandığını belirlemek önemli. Genellikle conta veya keçe gibi parçaların değişmesi sorunu çözebilir, ancak uzman bir tamirciye danışmanızı öneririm.