Merhaba, Kanuni Bora 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor istediğim hız ve güce ulaşmıyor, sanki yeterince güç gelmiyormuş...
Merhaba arkadaşlar, Kuba Bluebird motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak gaz kolu...
Merhaba arkadaşlar, RKS Blade 350 Pro motosikletimde son zamanlarda bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu açıldığında motora yeterli güç verilmiyor gibi...
Merhaba, RKS Blade 350 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 06 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu bir türlü işlemiyor ve...
Merhaba, Piaggio Beverly 200 motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz kolu ile...
Merhaba arkadaşlar, TVS Apache RTR 200 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde gaz kesilmesi...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu çevrildiğinde motorun...
Merhaba, Beverly 125 motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açmama rağmen beklenen hız ve gücü alamıyorum....
Merhaba, AR 170-20 Elegant model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken bir türlü istediğim hızı alamıyorum. Motorun devri...
Merhaba, Kymco Agility 16+ 125i adlı motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda bir sıkıntı var gibi görünüyor....
Merhaba, Mondial 150 ZC motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda, gaz kolu çevirdiğimde motorun tepki vermediğini...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motosikletin hızlanması gerektiğinde gaz yükseltmeme...
Merhaba, Mondial 125 NT Turkuaz motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu...
Merhaba, Mondial 100 Hyena motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 SXF motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen hızlanmayı yapmıyor ve sanki...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz...
Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor. Motor çalışmaya devam...
Araçtaki yakıt filtresini kontrol etmeyi unutmayın, kirli veya tıkalı olabilir.
Bu durumda öncelikle yakıt filtresini kontrol etmenizi öneririm, kirli veya tıkalı olması durumunda bu soruna sebep olabilir.