C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Avenger Street 150 Motorumun Devir Saati Aniden Yükseliyor.

2 görüntülenme 20.11.2025 20:30 erkan.zorlu95
Merhaba, Avenger Street 150 motosikletimde son zamanlarda bir sorunla karşılaşıyorum. Motor çalışırken aniden devir saati yükseliyor ve istikrarsız bir şekilde seyir yapıyorum. Bu durum özellikle yüksek hızlarda tehlikeli olabiliyor. Sorunu çözemedim, ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var. Benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Teşekkürler.

Yorumlar

S
selcuk.gorkemli21
11.02.2025 16:39

Motorunuzun devir saatinin aniden yükselmesi, genellikle hava-fuel karışımının dengesiz olduğunu gösterebilir. Öncelikle karbüratörü kontrol ettirmenizde fayda var, kirli olabilir. Ayrıca egzoz sistemini de kontrol ettirerek sorunu daha detaylı analiz ettirebilirsiniz.

A
alpay.yurekli60
12.02.2025 03:43

Motorunuzun devir saatinin aniden yükselmesinin sebebi genellikle hava filtresinin tıkanması veya karbüratördeki sorunlar olabilir. Öncelikle hava filtresini kontrol edip temizledikten sonra karbüratörü de kontrol ettirmenizi öneririm.

A
alp.Ilteris47
12.02.2025 12:11

Motorunuzun devir saatinde ani yükselmeler yaşıyorsa, hava filtresini ve karbüratörü kontrol ettirmenizi öneririm. Bu durum genellikle hava-yakıt karışımının dengesiz olmasından kaynaklanabilir.