Merhaba, Beverly 125 motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste vitesi yukarı ya da aşağı geçirebilmek için fazladan güç harcamam gerekiyor. Diğer viteste ise sık sık vites atlamaları yaşıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum ama henüz bir çözüm bulamadım. Bu durum beni sürüş sırasında oldukça rahatsız ediyor. Umarım bir çözüm bulabilirim. Teşekkürler.
Beverly 125 Aracımın Vites Değiştirme Sorunu
12 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
ender.kocatepe32
Yorumlar
S
Senol.sert75
27.02.2025 00:42
Aracınızın vites değiştirme sorunu genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ettirip gerekli ayarlamaları yaptırmanızı öneririm.
M
melike.bilir42
27.02.2025 16:12
Vites değiştirme sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Eğer problem devam ederse uzman bir servisten yardım alabilirsin.
E
efe.basbug42
27.02.2025 20:02
Vites değiştirme sorunu genellikle aşınmış vites kablolarından veya yanlış ayarlanmış vites mekanizmasından kaynaklanabilir. Öncelikle vites kablosunu kontrol ederek ya da ayarlarını düzenleyerek sorunu çözebilirsin. Eğer bu çözüm yolları işe yaramazsa, uzman bir motosiklet tamircisine danışmanı tavsiye ederim.