C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Beverly 500ün Vites Kutusu Sorunu

20 görüntülenme 20.11.2025 20:30 ender.kocatepe32
Beverly 500'ün vites kutusunda son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Özellikle ikinci vitese geçerken gıcırtı sesi geliyor ve vites değiştirmekte zorlanıyorum. Motorun performansında da belirgin bir düşüş hissediyorum. Bu sorun yüzünden sürüş keyfim oldukça azaldı ve aracımın güvenilirliği konusunda endişelerim arttı. Acaba bu sorunla daha önce karşılaşan ve çözüm bulan birisi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

T
tanju.dikmen83
09.02.2025 14:06

Vites kutusundaki sorun, genellikle yağ değişimine veya vites kablosunun kontrol edilmesine ihtiyaç duyar. Bir tamirciye kontrol ettirerek sorunu çözebilirsin.

S
serhat.kalayci25
09.02.2025 17:48

Vites kutusunda yaşanan sorunların genellikle düzenli bakım eksikliğinden kaynaklandığını söyleyebilirim. Öncelikle yağ seviyesini kontrol edip gerekirse yağını değiştirmeniz sorunu çözebilir. Eğer sorun devam ederse uzman bir servise danışmanızda fayda var.

R
rustu.saglam31
10.02.2025 01:07

Vites kutusunda sorun yaşayanlar için önerim, öncelikle uzman bir servise başvurmanız olacak. Bu tür durumlarda tecrübeli bir teknisyenin müdahalesi sorunu daha hızlı çözebilir. Ayrıca düzenli bakım ve yağ değişimlerini aksatmamak da ileride karşılaşabileceğiniz sorunları önleyebilir.